Mäklargruppen Wilhelmsen Galleri Red Fox Raymarine

Nu går det framåt...

22 DECEMBER 2006

Under december har vi båda varit lediga så nu, äntligen, är vi igång med alla vinterns projekt i båten. Nya instrument och ny autopilot, med tillhörande kabeldragning, på plats. Nytt uttag för landström i sittbrunn klart och ombyggnad av elpanelen pågår. Har haft snickare på plats som gjort i ordning allt solblekt trä kring ruffnedgången och byggt om vår säng i akterruffen. Nu ska vi göra lite förändringar i salongssofforna (för att få bättre stuvutrymmen där) och sedan skall det måttas till nya dynor och resårmadrasser.

Linje

Båthelg mitt i vintern...

02-03 DECEMBER 2006

Lördagen tillbringas på Najadvarvet med Najadklubben Väst. Här får vi information om vad som är på gång för varvet och vi får också tillfälle att titta på det nya flaggskeppet, Najad 570, som är under byggnad. Heléne håller föredrag, och visar bilder, från vår segling 2004 till Helgoland och Östersjön. På söndagen är vi med JRSK (Jorden runt seglar klubben) och lyssnar på paret Boyes föredrag om sin segling till Nordpolen. En spännande eftermiddag som avslutas med julbord.

Linje

Båtupptagning, och nu ska här jobbas...

02 OKTOBER 2006

Tar upp båten tidigt i år för vi har mycket som ska göras i vinter. Vi har redan beställt en targabåge som skall monteras och på den ska vi sätta solpanelen, radarn och en nyinköpt vindgenerator. Tyvärr gör våra arbetssituationer att under oktober och stor del av november blir det inte mycket gjort med båten. Vi hinner däremot med en resa till båtmässan i Hamburg med goda vänner som är på gång att köpa båt.

Linje

Höstsegling i Bohuslän...

01-10 SEPTEMBER 2006

Tillbringar en blåsig vecka i ett öde Bohuslän. Det här borde alla få uppleva någon gång! Tänk er att kunna ligga längs på Gullholmen, välja den skyddade platsen längst in på Smögenbryggan när nordlig kuling råder, vara helt ensamma i Hunnebostrand och liknande situationer. Får man, som vi, dessutom besök av ett stim delfiner som leker runt fören så är upplevelsen total! Detta hände oss vid Islandsberg och de följde oss nästan in på Gullholmen.

LÄS MER (PDF)

Höstsegling 1 Höstsegling 2 Höstsegling 3 Linje

Tillbaka till toppen

Aktuell startsida
Arkiv 2010
Arkiv 2009
Arkiv 2008
Arkiv 2007

Minilinje BOKEN HYBRIS Minilinje

Pictures at an exhibition...

To Gallery page!

View the paintings created during our journey!

Minilinje

Vill du få mail när vi uppdaterar?

Maila oss på: bosse(at)seaqwest.se och skriv "Uppdatering" i ämnesraden så får du ett mail så snart vi uppdaterar/lägger ut nytt på hemsidan.

På grund av spamrisk så är alla e-mail adresser krypterade. När ni skall skicka e-mail till adressen byt ut (AT) med ett @.

Minilinje

Vår tänkta resrutt runt jorden

Thumbnail Resrutt

Här kan du se hur vi planerat vår tänkta långsegling. Förhoppningen är att ta oss ett varv runt jorden

Minilinje